Elliot Fernández

Sobre l’autor

Publicat el: 06/05/2015 | Actualitzat el:

Elliot Fernández
Vaig néixer a Terrassa (Barcelona), l’any 1987. I vaig obrir aquest blog al setembre de 2007. Des d’aleshores hi escric de forma intermitent, segurament menys del que m’agradaria. Últimament estic fent una recopil·lació d’articles d’història.

Elliot Fernandez

Llicenciat en Història a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 2009, vaig cursar un màster en Història del Món a la Universitat Pompeu Fabra finalitzat al 2011. Des d’aleshores he treballat uns anys com a professor d’història i ara em dedico a la programació de pàgines webs.

Des del 2017 sóc co-fundador de l’empresa Hispano Atlantic Consulting Ltd, HispanTIC, on ens dediquem a la consultoria tecnològica i econòmica especialment a petites empreses que volen iniciar-se en el món digital.
Linkedin>> Veure el meu currículum complert actualitzat (gener de 2018)


Resum CV:

►► ESPECIALITATS:

▷ Programació de pàgines webs amb els Gestors de Continguts (CMS) més populars: WordPress, Drupal.

▷ Creació i manteniment de plataformes d’E-commerce (Prestashop i WooCommerce).

▷ Auditoria tècnica de pàgines webs: SEO on page i off page.

▷ Optimització del ràtio de conversió a través de contingut de rellevància, posant l’accent en l’audiència a través d’anàlisi diaris.

▷ Estratègies de Màrqueting basades en el Retorn de la Inversió (ROI) complementat amb publicitat de pagament orientada al públic interessat.

Copywriting amb imaginació i persuasió per causar un resultat personalitzat i d’impacte.

▷ Gestió de les xarxes sociales amb ràpid creixement i tècniques per construir sòlides comunitats.

▷ Bon coneixement de la Metodologia Agile (SCRUM i KANBAN) amb experiència rellevament en totes les fases del cicle de vida del producte, des de la planificació al desenvolupament i al seu llançament al mercat.


►► CARACTERÍSTIQUES CLAU:

▷ Excel·lent comunicador.

▷ Puntual i fiable.

▷ Orientat als resultats i amb atenció als detalls.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC