Barcelona. Com visitar tots els més interessants de forma gratuïta?

 1. El Park Güell és una de les millors creacions de Gaudí.
  L’entrada al parc costa uns 8 euros.
  Poca gent sap que a l’estiu els dimecres i diumenges imparells hi ha una promoció Happy Hour: de 15.00 a 16.00 h l’entrada per als turistes és totalment gratuïta.
 2. Cinc Sentits – un famós restaurant al centre de Barcelona, ​​​​un cop al mes fa “sopars de premsa” per a turistes. L’últim dilluns de mes, un espanyol amb vestit nacional es passeja pel restaurant i reparteix de manera gratuïta “tiquets d’entrada”, segons el qual de 20.00 a 21.00 hores es pot sopar al restaurant amb qualsevol dels plats de la carta sense pagar ni un euro. .
 3. Oci nocturn de Barcelona. L’entrada a les discoteques aquí sovint és completament gratuïta. Els fullets es distribueixen literalment a cada racó. Caldrà pagar les begudes, però almenys l’aperitiu i l’entrada no costaran ni un cèntim!
 4. Espectacle de fonts ballarines – raigs d’aigua, il·luminats amb tots els colors de l’arc de Sant Martí, ball amb una barreja de música dels anys 70 i 80 i peces clàssiques. El terreny ideal per veure l’espectacle són les escales del Museu d’Art de Catalunya. D’octubre a abril es fan espectacles tots els divendres i dissabtes de 19 a 21 h. Durant els mesos d’estiu, es pot admirar la font més sovint: tots els dies de dimarts a dissabte, de 8 a 11.
 5. Des del terrat del búnquer del Carmel, sobrant de l’època de la Guerra Civil, s’obren vistes de la ciutat a 360 graus. La reconstrucció del búnquer va acabar el març de 2015, podeu visitar-lo i pujar al terrat gratuïtament.
 6. Metronom és un museu d’art modern, equipat amb equipaments d’última generació, tot tipus de pantalles interactives i ordinadors d’avantguarda, gràcies als quals aquest lloc rep el nom de museu de l’art del futur.
  L’entrada aquí costa 15 euros, i cada primer i tercer dilluns de mes l’entrada és gratuïta.
 7. Temps lliure als museus:
 • Museu Picasso – conté la millor col·lecció del gran artista espanyol. Els dies habituals, el preu de l’entrada comença a partir de 6 euros, però, cada primer diumenge de mes, les portes del museu estan obertes de manera gratuïta per a tothom.
 • Museu d’Història de la Ciutat de Barcelona – cada primer diumenge de mes.
 • Museu d’Història Natural – cada primer diumenge de mes i tots els diumenges a partir de les 15:00h.
 • Museu Frederic Mahrez – cada primer diumenge de mes (d’11 a 20 h) i tots els diumenges a partir de les 15 h.
 • Jardí Botànic – cada primer diumenge de mes i tots els diumenges a partir de les 15:00h.
 • Museu de la Ciència de Barcelona – l’entrada és gratuïta el primer dilluns de mes.
 • Museu de la Xocolata – el primer dilluns de cada mes.
 • Museu d’Art Modern de Barcelona – tots els diumenges de 15:00 a 20:00.
 • Palau de la Virreina – l’entrada sempre és gratuïta.
 1. Parc de la Ciutadella – al seu territori veureu un llac, la Font de la Cascada, l’Arc de Triomf, un gran nombre d’edificis i escultures preciosos. El Parc de la Ciutadella és un dels millors llocs per gaudir de la bellesa i el relax. Aquí: carrerons, llac, fonts, zoo, etc. L’entrada al parc és gratuïta.
 2. Laberint d’Horta – L’entrada és gratuïta els dimecres.
  Laberint El parc d’Horta de Barcelona és un parc històric únic en forma de laberint. Aquest és el parc més antic i bonic de la ciutat, allunyat de llocs concorreguts. El laberint està traçat just als peus de la muntanya de Collserola, aquí regna la pau i la tranquil·litat. Anteriorment, aquest lloc era una propietat privada, per tant forma part de la finca de la família Desvalls. Actualment el territori està format per un jardí disposat al segle XVIII i un jardí romàntic del segle XIX.
 3. Barcelona Discount Card – transport públic gratuït, així com trasllats a l’aeroport, entrada gratuïta a la majoria de museus en qualsevol moment, descomptes des del 50% en esdeveniments culturals i restaurants, des del 15% – a les botigues!
  Amb aquesta targeta, pots estalviar fins a 250 euros per persona en 2 setmanes! La targeta es ven a les terminals de l’aeroport de Barcelona. El cost de la targeta és de 20 euros (per a 3 dies) a 30 euros (per a 5 dies).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.