Elliot Fernández

La doctrina del shock

Publicat el: 22/10/2007 | Actualitzat el:

Naomi Klein (Montreal, 1970) doctorada en Dret, periodista i escriptora, és una de les figures periodí­stiques i investigadores més influents en el moviment opositor a la globalització. És col·laboradora regular de The Nation, The Guardian, The New Statesman, Newsweek International, The New York Times, The Village Voice i Ms. Magazine. Ha estat titular de la càtedra Miliband a la London School of Economics. El seu penúltim llibre No Logo: taking Aim at the brand Bullies (Picador, 2000) ha estat traduït a vint-i-vuit idiomes i ha guanyat el Canadian National Business Book Award i Le Prix Médiations. En el seu darrer llibre, La doctrina del shock (Paidós, 2007), analitza la història no oficial del lliure mercat.

Divendres, a partir de les 19.30, es realitzarà al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona la presentació del llibre “La doctrina del Shock” que comptarà amb la presència de la seva autora, Naomi Klein, i la presentació d’Antoni Domènech.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC