Elliot Fernández

El debat sobre el registre dels blogs no ha mort

Publicat el: 14/10/2008 | Actualitzat el:

Hi ha la sensació a la blogsfera de que els polítics no els ha agradat la decisió del Parlament Europeu de desestimar la proposta de crear un registre de blogs, una mena de base de dades per controlar de ben aprop tota aquella informació que genera la xarxa de blogs. Un dels blocaires de Microsiervos opina que “els polítics que demanaven un major control sobre Internet no s’han quedat contents amb el resultat de la votació“. Li preocupa que els eurodiputats preparin “una estratègia per intentar aprovar la idea del registr per un altre lloc i agafar la blogsfera saturada“. Jo tinc la mateixa sensació, ja vaig dir que els polítics no es quedarien amb els braços creuats.

RadioCable.com ha recollit la opinió d’alguns dels blocaires més llegits que parlen sobre aquest tema. És un resum força interessant.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC