Elliot Fernández

España y olé

Publicat el: 13/10/2010 | Actualitzat el:

“Nos sentimos artistas y creemos que en Cultura va a ver un apoyo muy grande”

Jose Maria Manzanares en plena representació artística

Aquesta frase la pronunciada José María Manzanares (de professió torero) després de reunir-se amb el ministre de l’Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba. Pels qui no estiguin al corrent aquest dimecres un grup de toreros (El Cid, Miguel Angel Perera, Cayetano Rivera, El Juli, Enrique Ponce, José María Manzanares i Alejandro Talavante) s’han reunit a la seu del ministeri per demanar un trasllat de competències.

Com? Resulta que fins ara les competències en toros estaven en mans d’Interior. La novetat és que ara passaran a ser competència de Cultura. La pro-taurina González-Sinde té ara més aprop la possibilitat de declarar la Fiesta Nacional d’interès nacional i així poder blindar-la (una manera d’impedir la prohibició de les curses de braus a Catalunya).

La Espanya cañí, rància i de pandereta de nou en acció. Aviat les places de braus es convertiran en galeries d’art (segons la particular visió del Govern). L’art de la tortura potser. No tinc més paraules.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC