Elliot Fernández

La història dels navegadors web

Publicat el: 01/04/2011 | Actualitzat el:

El web TechKing ha publicat una infografia, molt ben aconseguida, que ens mostra la història de l’evolució dels Navegadors web (aquells programes que ens permeten interpretar i mostrar el codi HTML i transformar-lo en quelcom visual i llegible a l’ésser humà).

Tot va començar el 15 de desembre de 1994, quan Netscape Navigator va fer la seva primera aparició. Poc després Microsoft publicaria la primera versió del popular Internet Explorer, que estaria cridat a liderar el sector fins a l’actualitat. No seria fins al 2004 que iniciaria el seu camí el navegador lliure Firefox, que recentment ha vist publicada la seva versió 4.0. Pel camí Google o Mac intenten treure mercat al navegador de Microsoft amb les seves pròpies alternatives: Chrome i Safari.

Recordo haver navegat durant molts anys amb el Navegador en català, la versió catalana del difunt Netscape, traduïda per Softcatala.

Font: TechKing

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC