Elliot Fernandez
*Avís de cookies: utilitzem cookies de tercers per millorar la gestió d'aquest web.

Ja sóc al Twitter!

Més d’una vegada m’han preguntat per la meva adreça al Twitter i la meva resposta era negativa, davant la sorpresa de tothom. Internet evoluciona molt ràpidament i un servidor necessita temps per adaptar-se a les novetats. De fet trigo tant que sembla que això del Twitter ja ha estat superat per altres webs.

En qualsevol cas a partir d’ara em podreu trobar, a més dels espais ja habituals, a twitter.com/Elliot_Fern. M’hauré de començar a plantejar posar ordre a tants serveis 2.0 que tinc oberts. Precisament avui a Ciberprensa.com parlen d’un nou servei: switchAbit que té la intenció de posar ordre a la nostra presència a la xarxa i per evitar-nos haver de republicar els nostres articles manualment a varis llocs després d’haver passat una bona estona escrivint. S’haurà de provar.

L'autor: Elliot Fernandez