Elliot Fernández

Ja sóc al Twitter!

Publicat el: 04/07/2008 | Actualitzat el:

Més d’una vegada m’han preguntat per la meva adreça al Twitter i la meva resposta era negativa, davant la sorpresa de tothom. Internet evoluciona molt ràpidament i un servidor necessita temps per adaptar-se a les novetats. De fet trigo tant que sembla que això del Twitter ja ha estat superat per altres webs.

En qualsevol cas a partir d’ara em podreu trobar, a més dels espais ja habituals, a twitter.com/Elliot_Fern. M’hauré de començar a plantejar posar ordre a tants serveis 2.0 que tinc oberts. Precisament avui a Ciberprensa.com parlen d’un nou servei: switchAbit que té la intenció de posar ordre a la nostra presència a la xarxa i per evitar-nos haver de republicar els nostres articles manualment a varis llocs després d’haver passat una bona estona escrivint. S’haurà de provar.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC