Elliot Fernández

La destrucció del litorial espanyol

Publicat el: 27/09/2010 | Actualitzat el:

Fa uns anys que organitzacions ecologistes com Greenpeace denuncien la destrucció del litoral espanyol. No és cap broma: el 70% del litoral està edificat, i de continuar amb aquest ritme en menys de 20 anys ho estarà al 100%. Amb el propòsit de divulgar i explicar l’estat de les nostres costes La2 de Televisió Espanyola va estrenar aquest diumenge ahir una sèrie documental anomenada “Las riberas del mar océano“. El documental s’hauria d’haver emès fa 1 any però aleshores el secretari general del Mar, Juan Carlos Martín Fragueiro, del Govern Espanyol, va exigir la retirada del capítol 12, dedicat a la legislació, que explicava les responsabilitats de la destrucció marítima de la corrupció urbanística.

Per sort, i després que El País se’n fes ressò de la polèmica, TVE va decidir emetre la sèrie documental de forma íntegre, contràriament al que demanava el Ministeri de Medio Ambiente.

Veure primer capítol

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC