Elliot Fernández

La vida sense Google

Publicat el: 24/10/2008 | Actualitzat el:

El blog Google Dirson es fa ressò d’un reportatge sobre Google emès al programa “Cámara Abierta” de TVE on es pregunta a la gent què farien sense Google. El reportatge no té més que això. Malgrat tot el video m’ha servit per preguntar-me a mi mateix que què faria sense Google.

D’entrada he de dir que de Google només utilitzo el cercador, que ja és molt. El tinc instal·lat a la mateixa barra d’adreces de Firefox i és molt útil perquè no he ni d’entrar al seu web. Fa un temps utilitzava un compte de Google on tenia una adreça de correu Gmail, el lector de feeds Reader, un compte a YouTube, a Calendar, a Docs… De tots aquests serveis ja no utilitzo cap i certament he pogut continuar vivint còmodament.

Si un dia deixés d’existir Google no sé què faríem, però segur que ens en sortiríem. A part de disposar d’altres cercadors, com Yahoo!, ja trobaríem altres canals per arribar a la informació.

I tu, ets Googledependent?

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC