Elliot Fernández

NetReporter 2008

Publicat el: 31/03/2008 | Actualitzat el:

LaMalla.net ha convocat el concurs NetReporter aquest any una important novetat: ara es premiarà al millor bloc realitzat per joves universitaris o estudiants de Batxillerat. L’objectiu del certamen, com diuen al web, es fomentar i posar de relleu la creativitat i la iniciativa d’aquest col·lectiu a la Xarxa, avaluant una de les eines de comunicació que més utilitza i que més interacció li permet: el bloc.

Per participar a NETREPORTER, cal disposar o crear un bloc a Internet, tenir entre 16 i 25 anys i viure a Catalunya. El concurs preveu dues categories: millor bloc fet per estudiants de batxillerat (entre 16 i 18 anys) i millor bloc fet per universitaris (entre 18 i 25 anys). La participació en el certamen pot ser individual o en grup (màxim 3 persones)

 

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC