Elliot Fernández

Novetat a la xarxa: Unibuk

Publicat el: 10/10/2008 | Actualitzat el:

Fa pocs dies vaig descobrir un web molt interessant pels estudiants universitaris. Es tracta d’uniBuk, una pàgina on podràs vendre i comprar llibres universitaris de segona mà. Al web expliquen que aquest nou servei s’ha creat per facilitar la vida de l’estudiant, facilitant els manuals que s’usen a les facultats a preus raonables. uniBuk és una plataforma gratuïta que servei per posar en contacte compradors i venedors. El seu funcionament és senzill: per vendre un llibre cal introduir l’ISBN i les dades del llibre. Gràcies a la informació facilitada el futur comprador podrà localitzar el llibre que està buscant i posar-se en contacte amb el venedor per tal que aquest li faci arribar el llibre desitjat. És una espècie d’Ebay però sense subhastes i únicament pensat per vendre i comprar llibres universitaris.

La idea és bona. Al cercador pots trobar els llibres classificats per universitats, facultats i carreres. De moment a Història no hi ha cap llibre. Clar que nosaltres no utilitzem el típic manual universitari. Pel que veig uniBuk està tenint força d’èxit entre els universitaris de l’UB i en concret de la branca d’econòmiques.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC