Elliot Fernández

Presentació oficial d’OpenOffice 3.0

Publicat el: 13/10/2008 | Actualitzat el:

Avui s’ha presentat de forma oficial la nova versió d’OpenOffice.org, malgrat que des de feia dies es podia descarregar des de diverses webs. Aquesta versió porta novetats, entre elles una versió nativa per a Mac OS X. La nova versió suporta el nou format ODF 1.2, un format obert que ha estat aprovat com estàndard a diversos països. També s’ha afegit suport per al nou format de Microsoft Office 2007.

Sembla que l’èxit del primer dia ha fet que els servidors del web d’OpenOffice s’hagin ressentit i fins i tot han hagut d’habilitar un web especial. Per ara la versió en català no està entre les disponibles.

Actualització: La comunitat open source ha desenvolupat un fork de l’OpenOffice.org coordinat per The Document Foundation, anomenat LibreOffice, que incorpora millores i les darreres actualitzacions.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC