Elliot Fernández

Opinions sobre el Pla Bolonya

Publicat el: 10/06/2008 | Actualitzat el:

Llegir el Bloc de l’Enric Canela és una bona manera d’estar al dia de tot el que es “cou” dins les universitats del nostre país. La recopil·lació d’articles de premsa i recomanacions que fa l’Enric són molt útils per tenir una radiografia força completa d’un dels temes que més debat està aixecant darrerament: el Pla Bolonya.

En aquest sentit us recomano la lectura de les ressenyes a tres articles fetes ahir i abans d’ahir per l’Enric: Els rectors també tenen la culpaAclarir el procés de Bolonya, que fan referència als articles “Sí a Bolonia, pero no así” del rector de la UCM Carlos Berzosa i Mercè Beltran “Bolonya: La universitat que ve” i Tòpics de grau.

Només he pogut llegir el segon dels articles de Mercè Beltran. Assenyalar que l’article és força didàctic i punyent, ja que tomba en poques línies tots aquells tòpics que s’han anat dient sobre Bolonya aquests darrers mesos.

Ahir començàvem exàmens finals a la UAB. Perdoneu si aquests dies el ritme de publicació en aquest bloc baixa considerablement. Procuraré realitzar una mínima actualització cada dos dies.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC