Elliot Fernández

Avís legal i Política de privacitat

Publicat el: 11/05/2015 | Actualitzat el:

D’acord amb la legislació comunitària europea i espanyola, aquest blog està subjecte a la regulació de les següents lleis i reglaments i per això ho fem constant en aquest avís legal:

Com a prestador de serveis, la llei ens obliga a identificar al titular d’aquest blog, informació que es detalla a continuació.

Dades legals del titular del blog “Elliot.cat”:

  • Titular legal d’aquest blog: Hispano Atlantic Consulting Limited
  • Denominació social de l’empresa: Hispano Atlantic Consulting Limited
  • Domicili de l’empresa: 8 South Great George ‘s Street, Dublin 2, Irlanda
  • Telèfon de contacte: (+34) 601.124.967
  • Adreça de correu electrònic: [email protected]
  • Nom del domini per identificació: www.hispantic.cat
  • Tax Reference Number: 3483860GH
  • Inscrita en el Registre Mercantil d’Irlanda amb número 606233

Condicions generals d’ús:

Aquestes condicions generals regulen l’ús (incloent el simple accés al blog) de les pàgines i tots els continguts que formen part del web “Elliot.cat”. Al accedir a aquest blog s’adquireix la condició d’Usuari i com a tal és important conèixer les condicions que regulen aquest acord.

La finalitat d’aquest blog:

La principal finalitat del blog és la difusió de continguts en format electrònic a través de la plataforma web. Especialment es difonen textos, però també imatges i altres continguts audiovisuals.


Política de Privacitat, tractament de dades personals i ús de “cookies” de tercers

Aquest blog, “Elliot.cat”, manté un llistat d’Usuaris que, voluntàriament, s’han subscrit per rebre novetats i altres tipus d’informacions a través del correu electrònic. En aquest llistat d’Usuaris també s’inclou a les persones que han comprat alguns dels serveis que oferim a través de la nostra botiga online.

Aquest fitxer de dades de caràcter personal ha estat inscrit al Registro General de Protección de Datos de l’Agencia Español de Protección de Datos. Aquesta base de dades està sota la responsabilitat de l’empresa titular d’aquest blog i serveix per mantenir actualitzada la informació de contacte dels nostres Usuaris.

Principis d’aplicació de les dades personals:

En el tractament de les dades personals dels Usuaris s’apliquen els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

  • Principi de licitud, lleialtat i transparència: sempre requerim el consentiment de l’usuari per al tractament de les seves dades personals per a un o diverses finalitats específiques i sempre l’informarem prèviament amb absoluta transparència.
  • Principi de minimització de dades: només procedim a sol·licitar dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats pels quals les necessitem.
  • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, informant a l’usuari del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
  • Principi d’integritat i confidencialitat: les dades dels usuaris seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que apliquem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Moments en els quals procedim a recollir dades personals dels usuaris:

  • Quan a través del formulari de subscripció al nostre blog l’usuari accepta donar-se d’alta en aquest servei i proporciona les següents dades: Noms i cognoms i adreça de correu electrònic.
  • Quan a través de la nostra botiga l’usuari compri algun dels serveis que oferim a través d’aquest web i proporciona les següents dades: Noms i cognoms i adreça de correu electrònic. Les dades de pagament no seran mai recollides pels nostres sistemes, doncs les transaccions es realitzen a través de plataformes segures de tercers (PayPal, Stripe o transferència bancària).

Els drets dels usuaris quan faciliten les seves les dades:

La legislació vigent en matèria de Protecció de Dades reconeix una sèrie de drets que l’Usuari disposa i que en qualsevol moment pot exercir. Aquests drets són:

  • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
  • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament
  • Oposar-se al tractament

Ús de “cookies” de tercers en aquesta pàgina web:

El blog “Elliot.cat” utilitza els serveis de Google Analytics per comptabilitzar el número de visitants al web. Informem als usuaris que les cookies de Google Analytics són del tipus first-party, que mantenen l’anonimat de l’usuari. Pot llegir el document sobre la política de privacitat de Google Analytics en el següent enllaç.

També utilitza els serveis de Google Adsense per inserir publicitat dins d’aquest blog. Google Adsense insereix cookies de publicitat, el que li permet mostrar a Google i als seus socis anuncis basats en les visites realitzades pels usuaris en aquest web.

1. Ús del programari d’anàlisi Google Analytics

Fem servir el programari d’anàlisi “Google Analytics”, un servei d’anàlisi web prestat per Google Inc., amb seu al 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, EUA (“Google”). Google Analytics fa servir una “tracking-cookie“, una cookie de seguiment per reconèixer a un usuari que en el passat ja ha visitat la nostra pàgina web. Aquesta galeta és un petit arxiu de text que queda guardat al seu ordinador i que permet realitzar una anàlisi sobre el transcurs de la visita a la nostra pàgina web (els anomenats perfils d’utilització). El temps de durada d’una galeta de seguiment és de dos any. La informació recollida a través d’aquesta galeta sobre l’ús que vostè fa de la nostra pàgina web (inclosa la seva adreça IP) es transmet per regla general a un servidor de Google a EUA i s’emmagatzema allà. Nosaltres utilitzem el codi “gat._anonymizeIp ();” per garantir així el registre anònim de les adreces IP (anomenat “IP-Masking”).

Per això, per iniciativa nostra, la seva adreça IP (el nombre que el seu proveïdor d’accés a internet ha atorgat al seu ordinador) serà escurçada prèviament per Google en els estats membres de la Unió Europea o en altres estats signataris de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu. D’aquesta manera, els perfils d’utilització generats per Google Analytics són anònims, el que significa que, de facto, és impossible relacionar-los amb una persona determinada. Només en casos excepcionals, l’adreça IP completa serà transmesa a un servidor de Google a EUA i allà escurçada.

A més, Google acata les disposicions sobre protecció de dades conforme al nou acord entre la Unió Europa i els Estats Units d’Amèrica, EU-US Privacy Shield i està registrada.

Els perfils d’utilització inclouen informació com, per exemple, l’espai de temps que un usuari roman en el lloc web, la procedència geogràfica aproximada, l’origen del tràfic de visites, les pàgines de sortida i els processos d’utilització. Google farà servir aquesta informació amb l’objectiu d’avaluar l’ús que vostè fa del nostre lloc web, de confeccionar per a nosaltres informes sobre les activitats del lloc web i de proporcionar-nos altres serveis relacionats amb l’ús del lloc web i d’internet.

L’adreça IP transmesa pel seu navegador en el marc de Google Analytics no serà vinculada a altres dades de Google. Una transmissió d’aquestes dades a tercers per Google només tindrà lloc en cas que així ho exigeixin les disposicions legals o en el marc del tractament de dades personals per compte de tercers. Google no vincularà en cap cas les seves dades a altres dades registrades per Google.

Utilitzant la nostra pàgina web vostè es considera conforme amb el processament de les dades recopilades sobre vostè per Google, així com amb la forma i manera amunt indicats de com es processaran les seves dades i amb el propòsit esmentat. Amb l’ajustament corresponent del seu programari de navegació (browser-programari), podrà impedir l’emmagatzematge de les cookies. No obstant això li advertim que en tal cas és possible que no pugui utilitzar plenament totes les funcions disponibles a la nostra pàgina web.

2. Ús del programari de publicitat de Google Adsense

Google, com a proveïdor associat, utilitza cookies per publicar anuncis en aquesta web. Els usuaris poden inhabilitar l’ús de la cookie de Google Adsense a través de l’anunci de Google i accedint a la política de privacitat de la xarxa de contingut. Google utilitza empreses publicitàries associades per publicar anuncis quan visiteu la nostra web. És possible que aquestes empreses usin la informació que obtinguin de les seves visites a aquest i altres llocs web (sense incloure el seu nom, adreça, adreça electrònica o número de telèfon) per oferir anuncis sobre productes i serveis que li resultin d’interès. Si desitgeu obtenir més informació sobre aquesta pràctica i conèixer les seves opcions per impedir que aquestes empreses usin aquesta informació, feu clic aquí.

3. Ús del programari d’anàlisi del gestor de continguts WordPress:

Aquest blog fa ús del gestor de continguts WordPress, propietat de l’empresa nord-americana Automattic, Inc. WordPress insereix cookies que no estan sota el control nostre.

Automattic, Inc., utilitza cookies amb la finalitat d’ajudar a identificar i rastrejar als visitants dels llocs de WordPress, conèixer l’ús que fan del web i els serveis d’Automattic, així com les seves preferències d’accés al mateix, tal com es recull en l’apartat “Cookies” de la seva política de privadesa.

4. Informem que el lloc web “Elliot.cat” només utilitza les cookies de Google Analytics, Google Adsense i WordPress amb finalitats estadístiques i que:

  • No rastregem ni recollim informació sobre l’historial de navegació anterior.
  • Generalment no obtenim cap informació sobre una visita al lloc que no sigui la informació d’IP del visitant.
  • No escanegem o llegim els teus correus electrònics, enviats ja sigui a nosaltres o enviats a través d’Elliot.cat.
  • Elliot.cat no construeix “perfils d’usuari” en funció de les interaccions amb nosaltres, ni tampoc comercialitza al mercat cap informació relativa als seus visitants.
  • Elliot.cat no comparteix l’ús o visualització d’estadístiques amb qualsevol entitat externa, tant pel que fa als usuaris / clients / IP específiques o anònimes o dades agregades.

5. Protecció de dades personals. Responsable del tractament:

  • Dades de contacte del responsable: Hispano Atlantic Consulting Ltd. Amb domicili social a: 8 South Great George ‘s Street, Dublin 2, Irlanda. Correu electrònic: [email protected]

Com pot l’usuari exercir els seus drets:

Com exercitar els drets: Els usuaris poden dirigir una comunicació per escrit a l’adreça de correu electrònic [email protected], incloent en ambdós casos una fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per exercitar seus drets, que són els següents:

  • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: vostè podrà preguntar-nos si aquesta empresa està tractant les seves dades.
  • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per l’empresa per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
  • Dret a oposar-se al tractament: aquesta empresa deixarà de tractar les dades en la forma que vostè indiqui, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
  • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulgui que les seves dades siguin tractades per una altra firma, aquesta empresa li facilitarà la portabilitat de les seves dades al nou responsable.

Models, formularis i més informació sobre els drets referits: Pàgina oficial de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que s’hagi atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, vostè té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si un usuari considera que hi ha un problema amb la forma en què aquesta empresa està manejant les seves dades, pot dirigir les seves reclamacions a l’autoritat de protecció de dades que correspongui, en aquest cas l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC