Elliot Fernández

Privacitat i Facebook, les dues paraules del moment

Publicat el: 25/09/2010 | Actualitzat el:

No és la primera vegada que parlem en aquest blog de qüestions com la privacitat a Internet o l’ús que en fa de les nostres dades les pàgines web dites “socials“. És un tema que cada vegada preocupa a més gent i per això la premsa se’n fa ressò quasi a diari. Aquest estiu durant unes setmanes em vaig dedicar a recollir els articles que s’anaven publicant a la premsa o als blogs al voltant d’aquestes qüestions. No pretén ser aquest un llistat complert de tot el que s’ha dit sobre Facebook o Google durant l’estiu, si no de tot allò que vaig arribar a llegir i que em va semblar d’interès pels lectors d’aquest blog.

És un llistat obert, si teniu altres articles i els voleu compartir amb la resta de lectors, en podeu deixar constància als comentaris.

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC