Elliot Fernández

Programa informàtic per fer “xuletes”

Publicat el: 22/09/2002 | Actualitzat el:

En plena època d’examens et volem donar algun “recurs” més, perquè els teus exàmens, en cas de quedar-te en blanc, confondre dos temes, o que t’hagis deixat d’estudiar-ne algun, no sigui un fracàs total. I és que els d’Estudiadmalditos, s’han enrotllat molt al crear un programa de creació de xuletes.

Hem de reconèixer que els ordinadors van millorar molt la tècnica xuletera, però tenir un programa especial per a aquesta tasca tan feixuga, ens estalviarà molt de temps per aprofitar-lo per a altres coses, des d’augmentar els moments de descans fins a aprofitar el temps al màxim per estudiar i no haver-la de fer servir 😉

Pots fer diferents colors, lletres i és molt ràpid i fàcil de descarregar. Què més vols?? Ara només et falta decidir què hi posaràs, escriure-ho i imprimir-ho. I feina feta!!!

Autor: Elliot Fernandez
Creative Commons

Tots els continguts es publiquen sota llicència Creative Commons. Sou lliure de: compartir i adaptar el material en qualsevol mitjà i format, distribuir i comunicar públicament l'obra i fer-ne obres derivades sempre i quan no se'n faci un ús comercial.

Web realizada per HispanTIC